Werken bij Utrecht City Apartments

In en rondom het bruisende centrum van Utrecht heeft Utrecht City Apartments meer dan 80 fantastische appartementen en studio’s. De appartementen zijn comfortabel, ruim en volledig ingericht zodat onze gasten zich echt thuis voelen, ongeacht hun verblijfsduur. Naast deze comfortabele appartementen maken de mensen van Utrecht City Apartments het verschil! Wij geloven dat een verblijf in Utrecht niet alleen functioneel moet zijn, maar ook uniek en verrassend. Maar bovenal moet het als thuis aanvoelen – home away from home. 

Een verblijf bij Utrecht City Apartments is dus niet alleen functioneel, maar ook uniek en verrassend. De toppers van UCA streven er iedere dag naar om een thuisgevoel in Utrecht te creëren voor elke gast. Het team is dan ook van nature down to earth en vindt persoonlijke, oprechte aandacht voor de gast belangrijk. 

Utrecht City Apartments maakt onderdeel uit van het overkoepelende Utrecht City Concepts, een kwaliteitssleutel voor bijzondere concepten, van hotels tot restaurants en van vergadering tot huwelijksnacht. Utrecht City Apartments werkt nauw samen met The Hunfeld, één van onze Utrecht Boutique Hotels. Deze samenwerking maakt het dat je veel van Utrecht te zien krijgt en geen enkele dag is hetzelfde! 

Wil jij onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen in en rondom het centrum van Utrecht? Lees dan snel verder!

Utrecht City Apartments is onderdeel van Utrecht City Concepts.

Bekijk hier onze vacatures!